1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kibbeling
  5. indiaanse kibbeling met roerbakgroenten.

indiaanse kibbeling met roerbakgroenten.

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-2001

Ingrediënten 2 personen


300 gram kibbeling.
400 gram verse roerbak groentemix (kant en klaar groentepakket)
5 eetlepels slaolie.
1/2 eetlepel milde kerriepoeder.
2 deciliter tomatensaus (zakje)
1/2 blikje (420 gram)abrikozen op siroop.
1/2 deciliter creme fraiche of room fris.
2 eetlepels fijngeknipte bieslook(of een strooibusje uit de diepvries merk Daregal)

Als je slim bent,dan neem je kibbeling die al is gebakken,bij de visboer,wel zo gemakkelijk.


Verder heb je nodig


1 wok.


Als je vis lekker vind,geef ik 1 advies....MAKEN!!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook vast de hoeveelheid witte rijst die je nodig hebt.
Geef er eventueel een frisse salade bij.

Bereidingswijze

Verhit in een wok 5 eetlepels olie,en roerbak hierin als de olie begint te dampen de roerbakgroenten met het kerriepoeder zo ongeveer 4 minuten op een hoog vuur.
Voeg de tomatensaus en de abrikozen en 4 eetlepels van de abrikozensiroop uit het blik en de creme fraice toe.
En warm alles goed door.
Voeg de kibbeling toe en roerbak het geheel nog 2 minuten.
Strooi de bieslook erover.

Serveertip

Netjes de kibbeling op de borden scheppen,en de rijst naast de kibbeling op de borden scheppen,en appart de salade.
EET-SMAKELIJK!!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judith_van_der_kroft


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judith_van_der_kroft
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top