1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. gevuld brood met kippenragout

gevuld brood met kippenragout

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-2001

Ingrediënten 4 personen


1 groot rond brood.
3 eieren.
2 blikkenUnox kippenragout,`a 4oogram.
1 blikje mais (van 150 gram uitgelekt)
1 deciliter slagroom.
4 eetlepels fijngesneden peterselie.


Verder heb je nodig


N.v.t.


Een verrassend lekker en gemakkelijk recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De eieren in ruim water 10 minuten hard koken,eieren onder koud water laten schrikken,en ze dan alvast pellen.
Doe ze twee keer in de eierensnijder,eerst horizontaal,en dan vertikaal dan krijg je mooie stukjes.
Dan met een scherp mes,deksel van het brood er af snijden.
En dan het brood gaan uithollen.

Bereidingswijze

De ragout verwarmen in een pan volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
De eieren,de uitgelekte mais en deslagroom erdoor roeren,en meeverwarmen.
Wel steeds blijven roeren,en als het warm is de peterselie erdoor roeren.
Brood met ragout vullen,en de deksel van het brood,er schuin bovenop leggen.

Tip: Je kan ook inplaats van zo"n heel brood, kleine broodjes nemen.

Serveertip

Lekker met een bak sla,met tomaat en komkommer en yoganaise slasaus van Calve erover heen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judith_van_der_kroft


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judith_van_der_kroft
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top