Lekkere Kool

  • Chinees, Vegetarisch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Spitskool of chinesekool
Knoflook
Ketjap
Kerrypoeder
peper,zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de kool klein

Bereidingswijze

Bak de kool en de knoflook 5 min in wat olie
Dan flink wat kerry poeder en een scheut zoete ketjap en peper en zout erbij nog even laten sudderen,je kan er ook nog een half zakje nassi kruiden en wat sambal erbij doen

Serveertip

Lekker met rijst

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Annejuul avatar
Annejuul 25-08-2011

Deze ga ik proberen! Ik heb vandaag voor het eerst chinese kool gehaald, maar wist even niet wat ik er precies mee moest. Het roerbakken is met een spitskool op deze manier al een keer meesterlijk gelukt, dus hier verwacht ik ook veel van!

phaedra321 avatar
phaedra321 07-08-2009

Lijkt me lekker, ga t vanavond maken, maar dan nog met een uitje erdoorheen. groetjes!

veldmuis8 avatar
veldmuis8 16-05-2009

Neem hem van je mee, lekker en snel!

pluizenland avatar
pluizenland 10-02-2006

neem deze van je mee.Weer eens iets anders met kool. gr Minie

mirannie81 avatar
mirannie81 08-02-2006

Heerlijk, ook lekker snel klaar. Ook de eerste keer dat ik chinese kool gegeten heb. Dit ga ik zeker vaker maken. groetjes Miranda

pauliens-verzameling avatar

Ik neem je recept mee, lijkt me lekker! Natuurlijk kom ik verslag uitbrengen wanneer we dit gemaakt hebben. groeten, Paulien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten