kinder bbq feestje

  • 20-30 min.

van barbecook

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
Ingredienten VOOR EEN FEESTJE MET 8 ? 10 KINDEREN: -8 stuks kleine varkenssaucijsjes ? 8 hamburgers ? 8 Frankfurters ? 8 plakken ontbijtspek ? 8 plakken boterhamworst van ca. ? cm dik ? 16 march mallows (ronde spekjes) -olie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Zet de BBQ op tijd aan , bestel goed weer en zorg voor een goed humeur

Bereidingswijze

Leg de saucijsjes gedurende 5 minuten in heet water en dep ze goed droog. Besmeer met de olie en rooster ze lekker krokant en knapperig. Omwikkel de Frankfurters met een plak spek en rooster ze korte tijd. Rooster de hamburgers krokant , evenals de plakken boterhamworst. Steek 2 marsh mallows aan een houten spies van behoorlijke lengte. Laat de kinderen de spekjes boven het vuur roosteren en geef er jam of chocoladesaus bij. Suggestie: evt. aanvullen met gehaktspiesjes , Gelderse schijven , witte worstjes , frikandellen , kipstukjes etc.
Serveertips Natuurlijk frietjes erbij! Verder een fruitsalade en lekker gekoelde frisdrankjes . Natuurlijk allerlei sausjes niet vergeten. Rooster niet alles gelijk maar combineer de BBQ met spelletjes en opdrachtjes . Ik ben op het Smulweb al genoeg leuke ideetjes tegen gekomen. Afhankelijk van de leeftijd , grootte en partyduur kunnen de hoeveelheden natuurlijk aangepast worden.


Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

samantha-1 avatar
samantha-1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten