Biogarde-frambozenpudding

  • Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-06-2001

Een superlekkere, superzomerse pudding!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
14 blaadjes witte gelatine, 500 g verse frambozen, 1 l Biogarde, 300 g witte basterdsuiker, 2 dl sinaasappelsap, 1.1/2 dl citroensap, , 2 el citroenrasp, 2 el sinaasappelrasp, 1 dl sinaasappelsap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Puddingvorm van ruim 1 liter

Voorbereiding

Bereidingstijd is exclusief opstijftijd van de pudding.

Bereidingswijze

Week de gelatine een minuut of 5 in ruim koud water.
Houd van de frambozen 100 g achter voor de garnering. Pureer de rest.
Meng er de Biogarde, basterdsuiker, de 2 dl sinaasappelsap, citroensap, citroenrasp en sinaasappelrasp door. Klop tot het een glad mengsel is.
Verwarm de 1 dl sinaasappelsap. Los er van het vuur af de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit door het Biogarde-mengsel.
Spoel de puddingvorm om met koud water en giet de frambozen-Biogarde erin.
Laat de pudding in de koelkast minimaal 6 uren opstijven.
Stort de pudding op een platte schaal en garneer met de achtergehouden frambozen en de muntblaadjes.
Geef er slagroom bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten