GEBRADEN HAANTJE

  • Portugees,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-06-2001

Op Portugese wijze,lekker op de barbeque.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
*4 haantjes*1 eetl gemalen zwarte peper*1 eetl komijnzaad*1 eetl citroensap*1 eetl olijfolie*1/2 tl chilipoeder*1/2 tl paprikapoeder*1/4 tl cayennepeper*1 knoflookteen,gehakt*
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1.Snij de haantjes langs beide zijden van de ruggegraat open en verwijder de ruggegraat.2.Steek een metalen spies door de dij en de tegenoverliggende vleugel en herhaal dit bij de andere dij en vleugel.3.Meng de resterende ingredienten in een kom en roer tot een gladde chilisaus.4.Wrijf de stukken haan in met de chilisaus.5.Bak de haantjes ca 20 min in een afgedekte barbeque,niet direct in het vuur,draai de haantjes en bak ze nog 20 min tot ze helemaal gaar zijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten