1. Home
  2. Recepten
  3. Portugese keuken
  4. GEBRADEN HAANTJE

GEBRADEN HAANTJE

  • Portugees,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-06-2001

Ingrediënten 8 personen


*4 haantjes*1 eetl gemalen zwarte peper*1 eetl komijnzaad*1 eetl citroensap*1 eetl olijfolie*1/2 tl chilipoeder*1/2 tl paprikapoeder*1/4 tl cayennepeper*1 knoflookteen,gehakt*



Op Portugese wijze,lekker op de barbeque.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1.Snij de haantjes langs beide zijden van de ruggegraat open en verwijder de ruggegraat.2.Steek een metalen spies door de dij en de tegenoverliggende vleugel en herhaal dit bij de andere dij en vleugel.3.Meng de resterende ingredienten in een kom en roer tot een gladde chilisaus.4.Wrijf de stukken haan in met de chilisaus.5.Bak de haantjes ca 20 min in een afgedekte barbeque,niet direct in het vuur,draai de haantjes en bak ze nog 20 min tot ze helemaal gaar zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pamellen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pamellen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top