1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Door: bollekenvier

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2001

Ingrediënten 4 personen


300 g in dunne plakjes gesneden verse zalmcarpaccio - 1 kleine zoete witte ui - 1 tomaat - 30 g (1 eetlepel) kleine kappertjes - 1 eetlepel citroensap - 40 g (1 eetlepel) Extra Vergine olijfolie - wat anijszaadjes - zout - vers gemalen zwarte peper



"Carpaccio di salmone con pomodori e cipollotti"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus ontstaat. De uien schoonmaken door de papierachtige schil te verwijderen, vervolgens klein hakken, zorgvuldig wassen en drogen. De tomaat in stukjes snijden.

Bereidingswijze

De zalm op een schaal leggen, de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toevoegen en overgieten met de saus. Zwarte peper toevoegen en het gerecht kan geserveerd worden.

Serveertip

Serveren met stukjes geroosterd stokbrood.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekenvier
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top