tartaar met gember

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2001

Natrium-arm recept voor 2 tot 4 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
4 tartaartjes

1,5 natriumarme beschuit

2 bolletjes gember

1 tomaat

2 eetl ongezoute boter

1 eetl natriumarme ketjap manis

1 theel natriumarme sambal oelek

peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de gember fijn. Houd enkele stukjes achter voor de garnering.
Doe in een kom de tartaartjes, de ketjap, de sambal en de peper
en verkruimel de beschuit erboven. Meng dit goed door elkaar en
vorm er 4 ballen van. Snijd de tomaat in plakjes. Verhit de boter in
een pan en bak hierin de pittige tartaartjes gaar en bruin in ca 10
minuten. Leg ze op een schaal en garneer met de plakjes tomaat
en de achtergehouden stukjes gember.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten