CHOW MEIN-1
- Chinees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 25-06-2001
Chinees Varkensvlees
Bereidingswijze
Snijd het vlees in dubbelstenen. Verwarm de olie.
Bak de stukjes vlees hierin tot ze aan alle kanten lichtbruin zijn.
Neem het vlees uit de pan.
Fruit in de achtergebleven olie de in ringen gesneden ui, prei,
de in stukjes gesneden selderij, knoflook, ? 5 minuten.
Voeg er dan het vlees, de soja, de
ve-tsin en wat zout aan
toe en laat het nog eens enkele minuten fruiten, daarbij steeds
blijven roeren.
Maak 1 a 2 lepels maizena aan met de bouillon en de sherry
en voeg dit, al roerende, toe tesamen met de taogeh en laat dit
geheel nog 1 a 2 minuten zachtjes sudderen.
Serveer dit met mie.
Laatste reacties
Hoi Amerens. Ik heb je wel bij mijn favorieten gezet,maar een paar recepten heb ik apart gezet,zoals je ziet.En dat doe ik,zodat ik ze meteen bij de hand heb. Heb je de recepten van je family? Groetjes Will.