chocolade cake

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-06-2001

een glutenvrije lekkere cake

Deel dit recept

Ingrediënten
75 gram glutenvrije bloem (meelsoort maakt niet uit)
1 theelepel wijnsteenbakpoeder
100 gram suiker
50 gram (gesmolten) boter
3 eieren
2 theelepels maizena of custardpoeder
2 eetlepels cacao
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Magnetronschaal
Bakpapier

Voorbereiding

Bedek de bodem van een hoge schaal (diameter /- 15 cm) met bakpapier (de
rand niet invetten)

Bereidingswijze

Klop de eieren met de suiker schuimig
Schep de bloem en de bakpoeder en de maizena od custardpoeder er door.
Roer tenslotte de cacao en de boter erdoor
Doe het deeg in de vorm
Stel de magnetron in op 600 watt en bak de taart in 5-6 minuten gaar.

Laatste reacties

anton60m avatar
anton60m 11-03-2002

Dank je wel voor je glutenvrije recepten. De vriendin heeft ook een glutenallergie sinds kort. Dus dit gaan we eens lekker uitproberen. Groetjes Anton

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten