1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Tulband
  5. tulband

tulband

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-07-1998

Ingrediënten


500 gr. zelfrijzend bakmeel
400 gr. bruine basterdsuiker
4 dl. karnemelk
4 theel. koekkruiden
200 gr. rozijnen/gedroogde abrikozen


Verder heb je nodig


Bakblik


Cholesterolloze tulband met koekkruiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen tot 140 graden.

Bereidingswijze

Voeg alle ingredienten bij elkaar en laat het in 1 1/2 uur gaar worden in de oven.

Serveertip

-



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top