Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Tulband
  5. tulband

tulband

Door: speedy

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-07-1998

Ingrediënten


500 gr. zelfrijzend bakmeel
400 gr. bruine basterdsuiker
4 dl. karnemelk
4 theel. koekkruiden
200 gr. rozijnen/gedroogde abrikozen


Verder heb je nodig


Bakblik


Cholesterolloze tulband met koekkruiden.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen tot 140 graden.

Bereidingswijze

Voeg alle ingredienten bij elkaar en laat het in 1 1/2 uur gaar worden in de oven.

Serveertip

-



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top