Spaanse aardappelsalade

  • Spaans,
  • 10-20 min.

Een heerlijke maaltijd salade voor 4 tot 6 personen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg vastkokende aardappelen
2 tenen knoflook, uitgeperst
2 el mayonaise
150 g griekse yoghurt
zout
versgemalen zwarte peper
2 bosuitjes, in ringetjes
3 geroosterde paprika's, in reepjes
2 el verse basilicum, fijn gehakt
2 el peterselie, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van ca. 2 cm en kook ze in ca. 8 minuten beetgaar.
Roer in een schaal de knoflook met de mayonaise, yoghurt en zout en peper naar smaak, tot een dressing.
Schep de warme aardappelblokjes met de uienringetjes, paprikareepjes en verse kruiden door de dressing en laat het geheel afkoelen.(ca. 30 min.)

Serveertip

Serveer het gerecht bij de barbecue!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

boeskooltje avatar
boeskooltje

Doorsturen

Home Recepten