salade van gebakken aardappeltjes

  • Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 zakken CelaVita minikrieltjes (a 450 g),*1 dl olijfolie,*1 grote paprika,*1 zoete ui,*8 gedroogde tomaten in olijfolie(pot 180 g),*75 gr.zwarte olijven zonder pit,* 300 g gorgonzola (kaas),* zout en versgemalen peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan.

Voorbereiding

Paprika wassen,schoonmaken en in blokjes snijden.

Bereidingswijze

In koekenpan olijfolie verhitten.Krieltjes bakken volgens gebruikaanwijzing.Laatste 3 min. paprika meebakken.Intussen ui pellen en snipperen.Tomaten in stukjes snijden.Olijven halveren.Schep aardappel-paprikamengsel,ui,tomaten en olijven door elkaar.Op smaak brengen met zout en peper.Gorgonzola verkruimelen en over de salade strooien. Direct serveren.

Serveertip

Rosewijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten