1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2001

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepel olijfolie (of boter)
2 dubbele kipfilet
2 grote uien
1 klein blikje perzikken
1 teentje knoflook
1 groot blikje tomatenpuree
enkele scheuten ketchap
1 pak rijst


Verder heb je nodig


Hapjespan


Rijstgerecht met kip en stukjes perzik. Dit gerecht kan je de avond van te voren al klaar maken, de smaak komt dan nog meer ten goede.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet, uien en perzikken in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Kipfilet, uien en perzikken in stukjes snijden.
Olijfolie in de pan (of boter smelten), uien en kipfilet (zonder zout, peper of kruiden) even aanbraden. Dan knoflook uit de knijper, de stukjes perzik en de tomatenpuree erbij.
Dit alles een uurtje laten sudderen, dan wat ketchap en (eventueel) het perziksap erbij.
(Als het een te dikke massa wordt kan er altijd nog een beetje water bij.)
Hierna nog een uur laten sudderen en de pilaf is klaar.

Serveertip

Serveren met witte rijst (kan er apart bij, of je kan de rijst door de pilaf roeren).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manuela_e


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manuela_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top