vegetarische BBQ
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 19-06-2001
.soorten groenten marineren en dan op de BBQ
Ingrediënten
rodeui,babaan sjarlot,groene asperges, witlof,paprika`s in kleuren,tomaat,courget,aubergine,champignons of andere soorten paddestoelen.Benodigdheden
grote schaal,BBQ met regelmatig vuur,Voorbereiding
alle froenten in grote stukken snijden,de uien schillen maar wortelbodem latenzitten zodat de rokken bij het halveren niet los gaan,zo ook met de bananensjarlot en de witlof,courget enaubergine in lengte plakken
snijden, groene asperge dun schillen en stukje er af. alles in een grote schaal met flink wat olijfolie over gieten en kruiden naar smaak.GEEN ZOUT ontrekt vocht!
goed omroeren zodat champignons of evet paddestoelen de olie opnemen.
Bereidingswijze
leg de ui,witlof asperge,paprika als eerste op de BBQ laat de uien carameliseren(heerlijk zoet kinderen eten zo ook graag ui)
het zelfde met de witlof. gril en draai tot alle groenten beetgaar zijn.
Serveertip
op het laatste moment met grof zeezout op smaak maken .
eten met stokbrood,pasta ,rijst enze.
eet smakelijk.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties