1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Tomatensoep
  6. texaanse tomatensoep

texaanse tomatensoep

Door: jacqueline26

  • Mexicaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2001

Ingrediënten 4 personen


1 klein blikje maiskorrels
25 g boter
1 gehakte ui
1 fijngehakt knoflookteentje
1 flesje Maggi Basis voor Tomatencremesoep
2 tl chilipoeder (kant-en-klaar te koop)
1 doosje Maggi Soepenbinder
2 takjes bladselderij, fijngehakt



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de mais uitlekken in een zeef.
Smelt de boter in een soeppan en bak de ui, knoflook en maiskorrels 3 min. zachtjes.
Schenk het flesje Maggi Basis voor Tomatencremesoep en 1,5 l water erbij en voeg het chilipoeder toe (hieronder lees je wat dat is).
Laat de soep 15 min. zachtjes koken.
Roer 1 zakje Maggi Soepenbinder met een garde door de soep en laat het geheel zachtjes koken tot de soep gebonden is.
Roer de bladselderij door de soep en serveer hem direct.

Serveertip

Serveren met stokbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacqueline26
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top