1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi goreng
  6. Nasi Goreng

Nasi Goreng

Door: mikayla

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-06-2001

Ingrediënten 4 personen


EEN PAK LASSIE TOVERRIJST, NASSI/BAMIEGROENTEN, (KAN EVT. ALLEEN DE TAUGE)
NASSI/BAMI VLEES, VE-TSIN, TEENTJE KNOFLOOK (OF POEDER)SNUFJE ZOUT (IN DE RIJST)


Verder heb je nodig


HAPJESPAN OF WOK, PAN EN KOEKEPAN


GEBAKKENRIJST (INDONESISCH)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

VLEES AANBAKKEN, LATEN SUDDEREN (MET ONGEV.EEN HALVE KOP WATER)VOOR ONGEVEER15/20 MIN.GROENTEN TOEVOEGEN, 4MIN.DOORSUDDEREN EN DAN VE-TSIN EN KNOFLOOK TOEVOEGEN VOEG NA DE 4 MIN. DE GROENTEN TOE AAN DE RIJST EN KLAAR IS JE SNELLE INDISCHE HAP.

Serveertip

MET KROEPOEK,KOMKOMMER EN GABAKKEN EITJE SERVEREN (EI KAN OOK WEGGELATEN WORDEN)
EVT.KETJAPMANIS BIJ ZETTEN(IK WEET NIET OF KETJAP MANIS GLUTENVRIJ ISGOED KIJKEN OP ETIKET)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mikayla
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top