gevulde paprika
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 17-06-2001
Gevuld met gehakte biefstuk en kaas . 9 points pp
Ingrediënten 1 persoon
1 rode paprika, 100 gr rundergehakt, 1 sjalotje,1 teentje look, 1 eiwit, 20 gr gemalen lightkaas, p&z , snufje oregano, paprikapoeder..., beetje paneermeelBereidingswijze
De paprika halveren en zaadlijsten verwijderen.
Het gehakt aanmaken met een fijngesneden sjalot en knoflookteen,de kaas in stukjes, het eiwit, het paneermeel en de kruiden. Flink mengen en over de twee helften van de paprika verdelen.Onderkant van paprika insmeren met wat olijfolie en in vuurvaste schaal leggen (vulsel naar boven.
Ongeveer 20 min in hete oven bakken.
Serveertip
Lekker met een fris groen slaatje en voor andere eters eventueel wat rijst
Laatste reacties
Dit maak ik zeker eens deze zomer klaar!!! Groetjes,