gevulde paprika

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-06-2001

Gevuld met gehakte biefstuk en kaas . 9 points pp

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 rode paprika, 100 gr rundergehakt, 1 sjalotje,1 teentje look, 1 eiwit, 20 gr gemalen lightkaas, p&z , snufje oregano, paprikapoeder..., beetje paneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De paprika halveren en zaadlijsten verwijderen.
Het gehakt aanmaken met een fijngesneden sjalot en knoflookteen,de kaas in stukjes, het eiwit, het paneermeel en de kruiden. Flink mengen en over de twee helften van de paprika verdelen.Onderkant van paprika insmeren met wat olijfolie en in vuurvaste schaal leggen (vulsel naar boven.
Ongeveer 20 min in hete oven bakken.

Serveertip

Lekker met een fris groen slaatje en voor andere eters eventueel wat rijst

Laatste reacties

hesychia7 avatar
hesychia7 23-02-2005

Dit maak ik zeker eens deze zomer klaar!!! Groetjes,

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten