1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gevulde paprika
  6. gevulde paprika

gevulde paprika

Door: vieke

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-06-2001

Ingrediënten 1 personen


1 rode paprika, 100 gr rundergehakt, 1 sjalotje,1 teentje look, 1 eiwit, 20 gr gemalen lightkaas, p&z , snufje oregano, paprikapoeder..., beetje paneermeel



Gevuld met gehakte biefstuk en kaas . 9 points pp

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De paprika halveren en zaadlijsten verwijderen.
Het gehakt aanmaken met een fijngesneden sjalot en knoflookteen,de kaas in stukjes, het eiwit, het paneermeel en de kruiden. Flink mengen en over de twee helften van de paprika verdelen.Onderkant van paprika insmeren met wat olijfolie en in vuurvaste schaal leggen (vulsel naar boven.
Ongeveer 20 min in hete oven bakken.

Serveertip

Lekker met een fris groen slaatje en voor andere eters eventueel wat rijst



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vieke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top