KIKKERBILLEN MET DRAGONSAUS

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
24 kikkerbillen, 30 cl room, 2 lepels bloem, 1 teentje knoflook, 1/2 blokje vleesbouillon,
2 takken dragon, peper, zout, peterselie, 2 fijngehakte sjalotten.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De kikkerbillen met zout en peper kruiden. Eventjes door de bloem halen en bakken in boter.
De sjalotten laten sudderen in een weinig boter.
Look toevoegen, eventjes bakken (niet bruinen).
De room, het bouillonblokje en enkele dragonblaadjes toevoegen.
De saus gedurende 5 minuten laten inkoken.
De kikkerbillen met de saus begieten.

Laatste reacties

coccinelli avatar
coccinelli 09-09-2003

werkelijk prima gelukt, gegeten met sla en pasta, heerlijk.

nana_c avatar
nana_c 06-04-2002

Ik heb dit recept meegenomen,bedankt! Jeannine

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten