Uienchutney

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.

lekker bij gegrild vlees

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor drie potten van 450g:750g uien fijngesnipperd-300g appelen in stukjes-150g rozijnen-1 1/2 dl witte wijnazijn-1 eetlepel gemberpoeder-10 kruidnagels-2 stokjes kaneel-500 g geleisuiker-1 koffielepel zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Jampotten

Bereidingswijze

Breng de uien,appelen,rozijnen,azijn en de kruiden aan de kook op een laag vuur en laat 30minuten pruttelen.Roer de suiker erdoor en laat nog 5minuten pruttelen.

Serveertip

Vul de potten,sluit ze en laat ze omgekeerd koelen.Bewaartyd 6 maanden

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

cat778 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten