1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Scandinavische keuken
  5. Pottuvoi

Pottuvoi

  • Scandinavisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-06-2001

Ingrediënten


700 g. geschilde aardappelen
50 g. boter
3 uien
2 dl. melk
2 theelepels zout



Aardappelboter

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar. Gooi het water weg en verwerk de aardappelen tot puree. Laat de uien in boter zacht stoven (zorg er voor dat ze niet bruin worden). Voeg melk aan de uien toe en laat even koken. Voeg dit mengsel aan de aardappelpuree toe, samen met zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scandinavie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scandinavie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top