Uitgehold eierdopje

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-06-2001

met roerei met tuinkruiden. Paasbrunchrecept.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
met roerei met tuinkruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De beste manier om een ei mooi te openen is door met de punt van een scherp schaartje eerst een gat te prikken en daarna de dop los te knippen. Giet de inhoud van het ei in een pan met een dikke bodem. Doe hetzelfde met de andere eieren. Roer met een pollepel met gat de eieren los en voeg bij het stollen de boter en de room toe. Breng op smaak met zout en peper. Roer de kruiden erdoor als het ei bijna gaar is. Vul de eieren met het mengsel en garneer met een paar sprieten bieslook. Serveer het met driehoekjes geroosterd brood en gezouten boterkrullen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten