1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Slasoep

Slasoep

Door: jpjvdberg

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-06-2001

Ingrediënten 4 personen


1 krop sla, 2 uien, 30 gram vetstof, 1 1/2 liter bouillon, 20 gram rijstebloem, peper en zout, peterselie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de grofgesneden uien stoven in de vetstof. Snijd de sla in grote stukken en laat even stoven samen met de ui. Leng aan met de bouillon. Steek de soep door. ( een doorgestoken soep gaat als volgt, wassen en reinigen van alle ingredienten. 10 minuten laten stoven. Alle ingredienten fijn maken. En flink laten doorkoken). Bind met rijstebloem en laat doorkoken. Voeg de fijngehakte peterselie toe.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top