Welkomsthart

  • Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 13-06-2001

recept voor de paasbrunch

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
175 gr zachte boter, 175 gr witte basterdsuiker, rasp van 1 citroen, 2 middelgrote eieren, 175 gr zelfrijzend bakmeel, 1/2 tl zout, bakspray, poedersuiker.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Roer de boter, met de suiker en de citroenrasp. Klop de eieren los en meng het al roerend met het botermengsel. Zeef het bakmeel boven het beslag en meng deze. Vet een cakevorm in en doe hier het beslag in. Bak de cake in ca. 60 minuten goudbruin. Laat hem afkoelen en snijd hem in dikke plakken. Steek er met een uitsteker harten uit en bestrooi deze dik met poedersuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten