1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. bananenbrood

bananenbrood

  • Afrikaans, Tussendoortje
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 05-06-2001

Ingrediënten


? 2 el. margarine

? 1 kopje bruine suiker

? 2 kopjes zelfrijzend bakmeel

? 1 ei

? 4 rijpe bananen

? snufje zout

? 1 theelepel azijn

? evt. melk


Verder heb je nodig


Cake vorm


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bananen pletten

Bereidingswijze

Boter en suiker goed door elkaar kloppen.
Ei toevoegen.
Bakmeel toevoegen.
Bananen en azijn toevoegen.
Eventueel melk toevoegen als het geheel te stijf is.
Deeg in cake vorm doen en 1,5 uur in oven op 250 graden bakken.

Serveertip

Lekker bij de koffie of thee.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sharonsiep


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sharonsiep
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top