volkoren-eiersandwiches

  • Tussendoortje
  • 30-60 min.

lekker voor bij de high tea

Deel dit recept

Ingrediënten
8 sneetjes volkorenbrood,5 eieren,4 gedroogde tomaatjes,2 eetlepels geraspte kaas,2 eetl. fijngehakt basilicum,2-3 olijfolie (truffelsmaak als je zou willen),zout ,peper naar smaak.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes, diep bord,mengkom.

Voorbereiding

eieren koken ca.10min

Bereidingswijze

pel de eieren af.prak ze in een diep bord fijn. snijd de tomaatjes in kleine stukjes en schep ze met de kaas en de basilicum door de eieren.roer er zoveel olie door dat het een smeuige salade wordt.voeg zout en peper toe naar smaak.laatr dan de salade het liefst 1/2 uur staan in de koelkast om de smma beter tot z'n recht te laten komen.bestrijk 4 sneetjes met de eieresalade mag best royaal zijn hoor .leg dan de andere sneetjes erop,druk ze lichtjes aan en snijd ze dan diagonaal door.

Serveertip

leg ze dan op een mooie groot bord wat met een beetje friseesla is bedekt .

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antoinette_j avatar
antoinette_j

Doorsturen

Home Recepten