Gerookte zalm met pasta

  • Italiaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
5 sneden gerookte zalm
* 150 gr grijze garnalen
* Pasta vb: Griekse rijstnoedels
* 125 ml room
* een beetje melk
* 3 sjalotjes
* peper, zout

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de sjalotjes in fijne stukjes en fruit aan in wat boter. Blus met de room en leng aan met een weinig melk. Breng aan de kook (eventueel wat maizena-expres toevoegen). Snij 1 snede zalm in kleine reepjes en voeg deze, samen met de helft van de garnalen, bij de saus.

Niet meer laten koken! Kruiden met peper en zout. Er kan misschien wat peterselie bij. Ondertussen is de pasta beetgaar gekookt.

Schik per persoon 2 sneden zalm op een bord, leg de pasta in het midden en giet de saus over het geheel.

Serveertip

Strooi de rest van de garnalen over het gerecht.

Laatste reacties

will_s avatar
will_s 21-11-2001

Hoi Peuti. Dit is overheerlijk.!!!! Groetjes Will.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten