Mosselen met dubbele Westmalle

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-2001



Puur Holland-Belgie, Hollandse mosselen met Belgische trappist van Westmalle

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kg mosselen * 1 wortel * 1 stengel witte selder * 1 kleine prei * 1 ui * 1 flesje dubbele Westmalle trappist * 2 dl room * boter * tijm * laurier * zout * peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de mosselen met de trappist en kruiden naar smaak op een hevig vuur open koken. Snipper intussen de groenten. Fruit ze in wat boter. Zeef het kookvocht van de mosselen. Laat tot de helft inkoken. Voeg er de room en de gefruitte groenten bij.

Serveertip

Kruid de saus en giet ze goed heet over de mosselen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten