1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Sopa de Ajo (Knoflooksoep uit Japan)

Sopa de Ajo (Knoflooksoep uit Japan)

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-06-2001

Ingrediënten


4 eetlepels Olijfolie
10 fijngesneden teentjes knoflook
4 sneetjes Witbrood (verkruimeld zonder korst)
2 theelepels Zout
Vers gemalen Zwarte Peper
1 theelepel Paprika poeder
1/4 met pitjes fijngesneden rode peper
2 Losgeklopte eieren
Stokbrood



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de knoflook 2 minuten al roerend voorzichtig in de olie. Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden. Doe er zout, peper, paprikapoeder, spaanse peper en 1 liter water bij.
Kook de soep 20 minuten zachtjes door. Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er sliertjes ontstaan. Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top