Tongfilet met botersaus en basilicum

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten
4 tongfilets - 150 gram boter - 50 gram kleine stukjes ontbijtspek - 3 el fijngehakte basilicumblaadjes - 1 el citroensap - 1 dl witte wijn - 1 tl honing
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt 2 el boter en bak hierin de spekjes 3 minuten op een klein vuurtje. Voeg citroensap, witte wijn en honing toe en laat dit 2 minuten koken. Voeg basilicum toe. Klop er beetje bij beetje de boter door en breng de saus op smaak met peper en zout. Bak de tongfilet gaar in boter en serveer met de saus.

Serveertip

Lekker met bijv. gebakken aardappeltjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten