1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Gehakt
  5. gehakt uit de balkan

gehakt uit de balkan

Door: tanteg

  • Grieks, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-06-2001

Ingrediënten


250 gr rundergehakt - 250 gr lamsgehakt - 1 ei - 1 tl kaneel - zout - peper - 1 el paprikapoeder - 2 el verse majoraan - 1 gesnipperde ui



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng dit alles en vorm dit tot 5 cm grote balletjes.
Deze aan een spies steken en onder de grill rondom 6 tot 8 minuten roosteren.

Serveertip

Lekker met sla en fetakaas



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tanteg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top