mexicaanse tomaten-ei-kuiltjes

  • Mexicaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2001

Zet je sombrero maar vast op!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 ui, 1 teentje knoflook, 2 el olie, 1 blik tomatenblokjes, zout en peper, theelepel sambal, 4 eieren, 1 eetlepel versgehakte koriander.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de ui en knoflook schoon. Snipper de ui fijn en pers de knoflook.

Bereidingswijze

Fruit de knoflook en ui gedurende 2 a 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat deze 2 minuten meebakken. Breng op smaak met zout, peper en sambal. Maak met een juslepel 4 kuiltjes in het tomatenmengsel en breek hierin de eieren. Laat het gerecht met het deksel op de pan in ongeveer 10 minuten gaar worden. Bestrooi voor serveren met de koriander.

Serveertip

Lekker met grof boerenvolkorenbrood
of als hoofdmaaltijd met bruine bonen en aardappelpuree

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten