Adana kebab

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Adana kebab

    Adana kebab

    Adana kebab

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1383,94 kcal
Koolhydraten 204,09 g
Eiwitten 69,65 g
Vetten 29,27 g

Bereidingswijze

Meng de gehakt met ui, paprikapoeder, komijn, chilipoeder en peterselie. Laat het geheel een kwartier intrekken. Verdeel het in 6 of 8 gelijke porties en vorm van elke portie een worst. Vet ze in met olie en gril ze. Snijd de tomaten in plakjes en gril ze op het eind even mee. Serveren met Turks brood en Turkse rijst.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

renate999 avatar
renate999

Doorsturen

Home Recepten