Pasta met champignon-room-mosterdsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Pasta (120 g.), 1 bakje champignons, 1 bakje oesterzwammen, 1 ui, 1 bakje St.Moret roomkaas (naturel), 1 eetlepel franse mosterd, 1 rundvlees bouillon blokje, 50 a 100 g. gehakte spinazie (diepvries deelblokjes), 50 g. pijnboompitten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
geen

Voorbereiding

pijnboompitten in droge koekpan roosteren (pas op voor verbranden!), ui snipperen, champignons en oesterzwammen in stukjes snijden

Bereidingswijze

ui fruiten, paddestoelen 5 min. meebakken, roomkaas er doorheen smelten, ong. 200 ml water plus bouillon blokje toevoegen, in laten koken tot een romige saus, mosterd en spinazie erdoor roeren. Onderwijl pasta koken.

Serveertip

serveren met pijnboompitten erover gestrooid.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten