1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Garnalen
  6. Risotto met gerookte zalm en garnalen

Risotto met gerookte zalm en garnalen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-05-2001

Ingrediënten 2 personen


200 gr risotto rijst,
4 dl boullion,
2 dl witte wijn
olie
100 gr peultjes
1 rode paprika
150 gr gerookte zalm (in reepjes)
125 gr garnalen
verse kruiden: oregano, basilicum, peterselie, rozemarijn
ui (gesnipperd)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Bereidingswijze

1. Bak de ui in de olie
2. Voeg de rijst, oregano en rozemarijn toe en bak tot de rijst glazig is.
3. Voeg de boullion en wijn toe en breng het aan de kook. Laat het 10 minuten koken.
4. Voeg de peultjes en paprika toe en laat het 10 min koken.
5. Voeg de zalm en de garnalen en de rest van de kruiden toe.
Laat het nog een paar minuten koken tot al het vocht is verdampt en alles goed warm is.

Serveertip

Serveren met een lekkere Italiaanse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elien


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elien
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top