1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Gevulde paprika
  5. Gevulde paprika

Gevulde paprika

Door: kruidje_roer_me_niet

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-05-2001

Ingrediënten 1 personen


1 middelgrote groene of rode paprika, 2 el olijfolie, 1/4 kleine ui gesnipperd, 90 grma rundergehakt, 1 tl versgehakte dille, 1 tl versgehakte koriander, citroensap, geraspte citroenschil, zout en peper, 15 gr geraspte kaas, 30 gr gekookte rijst.



Gevulde paprika , solocooking

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aan de bovenkant een kapje van 2.5 cm hoog afsnijden en het zaad en de zaadlijsten verwijderen.
Aande onderkant de paprika eventueel iets bijsnijden zodat tie goed blijft staan.
In een koekepan 2 tl van de olie verhitten en de ui kort fruiten.
Het vlees toevoegen en dit al roerend bakken.
De rest vande ingredienten toevoegen en de paprika met het mengsel vullen.
Het kapje erop leggen.
De paprika rechtop in een kleine steelpan zetten.
De rest van de olie erover gieten en de pan tot halverwege de paprika met water vullen.
In 30 tot 40 minuten gaar laten koken, intussen regelmatig bedruipen.

Serveertip

Serveer de paprika heet op koud met een frisse salade



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruidje_roer_me_niet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top