Ossenhaaspuntjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2001

Ala minute gebakken ossenhaaspuntjes in een romige saus met spekjes, ui, champ, paprika

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Ossenhaas-puntjes, Creme fraiche, bieslook, knoflook, ui, champignons, paprika, spekjes, koksroom of room culinair
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 379,63 kcal
Koolhydraten 5,73 g
Eiwitten 29,44 g
Vetten 26,00 g

Voorbereiding

Van de koksroom en creme fraiche een romige saus maken! De champ., paprika, ui en spekjes bakken die door de saus voegen en de saus is klaar. evt. wat op smaak brengen!

Bereidingswijze

De ossenhaas puntjes schroeien net als biefstuk, daarna afblussen met een beetje rode port of rode wijn, het vlees in de romige saus doen waaardoor het lekker zacht wordt. En het Terschellinger recept het "Baaiduiner pannetje" is klaar!!

Serveertip

Serveer het in een leuke 2 persoons pan. Komt erg leuk over. Met witte rijst maar gebakken aardappellen kan natuurlijk ook!
Tot ziens in Herberg-Restaurant De Stormvogel

Laatste reacties

voedsel_a avatar
voedsel_a 17-11-2001

Hmmm snel, gemakkelijk en lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten