1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. kwark met peer en gember

kwark met peer en gember

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-05-2001

Ingrediënten 4 personen


2 rijpe peren, ca. 1 el citroensap, 4 el bakgember met siroop, 450 gr magere kwark.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de peren,snijdze in vieren en verwijder het klokhuis. snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel ze direct met wat citroensap. verdeel de blokjes peer over 4 glazen schaaltjes. snijd de bakgember in heel kleine stukjes en houd ca. 1 el van de stukjes gember appart voor de garnering. klop de kwark en de rest van de gember met de siroop luchtig. verdeel het mengsel over de peer. garneer de schaaltjes met de achtergebleven gember.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poeder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poeder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top