Goudsbloemen-tzatziki

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2001

Met lekker brood erbij een bijzonder voorgerecht om van te smullen! Uit: Sla Etcetera 3/2001

Deel dit recept

Ingrediënten
250 ml Bulgaarse yoghurt, 2 teentjes knoflook (uitgeperst), 1 middelgrote komkommer in blokjes, handvol goudsbloemblaadjes, kleine goudsbloemtakjes en komkommerkrullen voor de garnering, verse erwten uit 650 g sugarsnaps, 2 el boter, 2 el zwart sesamzaad of maanzaad
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng yoghurt, knoflook, komkommer en goudsbloemblaadjes. Garneer met goudsbloemtakjes en komkommerkrullen.
Duw de erwten uit de sugarsnaps in de gesmolten boter en bestrooi deze met het sesamzaad of maanzaad.
Serveer de tzatziki met de erwtenboter en brood.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 07-10-2004

Dit is al het derde recept dat ik favoriet zet.. Olaats je beter bij mijn favorieten!!!Dank je.Lut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten