1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gehakt
  5. Paprika gevuld met gehakt

Paprika gevuld met gehakt

Door: carlajan

  • , Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-05-2001

Ingrediënten 4 personen


4 groene paprika's1 ui6 takjes peterselie300 g. (runder)gehakt2 el. paneermeel1 ei1/2 tl. oregano1 tl. paprikapoederknoflookpoederpeperzout1 vleesbouillonblokje1 el. boter


Verder heb je nodig


Oven, voorverwarmd op 220 graden, ovenschaal.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika's wassen, kapje eraf snijden en zaadlijsten verwijderen. Ui pellen en fijnsnipperen. Het gehakt mengen met de ui, fijngeknipte peterselie, gehakte paprikakapjes, paneermeel, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Hiermee de paprika's vullen. Bouillonblokje oplossen in 2 1/2 dl. water.

Bereidingswijze

Ovenschaal invetten. Bouillon in schaal schenken. Paprika's in schaal zetten. Op elke paprika klontje boter leggen. In midden van oven in 40 min. gaar laten worden.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top