kersensoep

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-05-2001

een heerlijke fluwelige dessertsoep, roer er aan tafel nog een lepeltje lobbig geklopte slagroom door en drink er een glaasje Monbazillac of Vin Santo bij....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kersen, ontpit, 200 g frambozen, 3 blaadjes munt, sap van 1/2 citroen, 100 g poedersuiker.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kersen samen met frambozen en munt in blender of keukenmachine pureren, citroensap en poedersuiker toevoegen en blender nog 30 sec. laten draaien, kersensoep in mooie borden schenken en koel serveren.

Laatste reacties

nilles avatar
nilles 01-06-2008

Ik ga het meteen proberen :) en neem hem van je mee

buikjevol_a avatar
buikjevol_a 22-06-2001

mmmmmmmmmm,Carlaatje,het water loopt mij al in de mond!! Heeeeerlijk zeg!! Dit maka ik ZEKER en het liefst nog deze vakantie!! Knuffels Elien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten