Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. cevapcici

cevapcici

Door: ellentje

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-05-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gr tartaar of mager gehakt
bosje peterselie
1 teen knoflook
2 eetlepels boter
1 flinke eetlepel bloem
theelepel zout
theelepel zwartepeper
theelepel paprikapoeder
2 eetlepels olie
4 uien.



Gegrilde tataar

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de tartaar in een schaal. Was de peterselie, laat uitdruipen en hak ze fijn. Pers het knoflookteentje uit of schil het en hak het heel fijn. Laat de boter in een klein pannetje smelten. Meng dit met de gesmolten boter, bloem, zout, peper, paprikapoeder, knoflook en peterselie door het vlees en kneed het goed door elkaar. Vorm met vochtige handen balletjes van het vleesmengsel. Smeer deze in met olie en grill ze op een heet vuur ongeveer 6 minuten onder voortdurend keren en insmeren met olie. Schil en hak de uien heel fijn en geef ze bij de Cevapcici. Serveer met stokbrood en sla.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top