engelse sandwiches

  • Engels, Buffet
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
12 sneetjes volkorenbrood, 12 sneetjes witbrood, 20 gr boter, 100 gr volle verse kaas, 1 el gehakte bieslook, 1 kleine komkomer, 2 hardgekookte eieren, 3 el mayonaise, 1 tl mosterd, peoer, zout, waterkers en tomaten om te garneren.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bereidingswijze

snij de korsten van de broodsneetjes. kruid de kaas met peper en zout en schep er de gehakte bieslook door. meng de mayonaise met de verkruimelde eieren en de mosterd. snij de komkomer in flinterdunne plakjes. beboter het brood en bestrijk de helft van de bruine sneetjes met kaascreme. garneer met komkomerschijfjes en dek af met een tweede sneetje bruinbrood. bestrijk de helft van de witte sneetjes met de eiermayonaise. garneer met komkomerschijfjes en dek af met een tweede sneetje witbrood. verpak de sandwiches in plastiekfolie en zet ze een uur koel weg. snijd ze in reepjes en schik ze op een serveerschotel met een garnituurtje van waterkersblaadjes en schijfjes tomaat.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

poeder avatar
poeder

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten