Cajun Wraps

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-05-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*1 avocado*1 zakje guacamole mix(20 gr Santa Maria Tex mex)*4 el zure room*2 el olijfolie*1 teentje knoflook*400 gr varkensvleesreepjes*1 el Cajunkruiden*1 blik rode kidneybonen(200 gr)*1 zak ijsbergsla(200 gr)*4 Tortilla Wraps tomato (pak a 6 stuks, Santa Maria Tex Mex)*200 gr geraspte belegen kaas*





Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schil de avocado en pureer het vruchtvlees. Meng de guacemole mix met water volgens gebruiksaanwijzing. Voeg de avocadopuree en de zure room toe en zet de mix met avocadopit (dit gaat verkleuren tegen) afgedekt ca. 1 uur in de koelkast.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok. Voeg de vleesreepjes met Cajun kruiden toe en roerbak ze in ca. 5 min gaar. Pel de knoflook en pers hem erboven uit. Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken. Voeg de kidneybonen toe aan het vleesmengsel en roerbak ca. 2 min. Verwarm de oven voor op de grillstand. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de ijsbergsla en het vleesmengsel over de wraps en vouw ze volgens de gebruiksaanwijzing dicht. Leg de wraps in een ovenschaal. Strooi de kaas over de wraps en zet ze ca. 4 min onder de grill.

Serveertip

Joules/Cal pp:3580/855 Vet 55 gr.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten