1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Zalm
  6. Pasta Met Zalm

Pasta Met Zalm

Door: poohoo

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2001

Ingrediënten 2 personen


Pasta naar keuze (lekkerste is verse uit het koelvak)
zalm ongeveer 180 gram
creme fraiche
brocolie (of andere zachte groente zoals snijbonen)
uitje
champignons
olie
peper en zout


Verder heb je nodig


Hapjes pan, groente pan, pasta pan
roerspaan, lepelsnijplank en mesje


Een romige zalm saus voor over de pasta.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Groentes schoonmaken

Bereidingswijze

Zet de groente op, als deze kookt zet je ook de pasta op en de hapjes pan met een beetje olie. Als de olie warm is kan je de zalm erin doen. Als deze een beetje bruin begint te worden doe je er een fijn gesneden uitje erbij en gemalen peper. Als de ui glazig begint te worden voeg je de gesneden champignons toe. Als deze ook bruin zijn voeg je de cremefraiche toe. En een beetje zout na smaak.
giet de groenten en de pasta af als ze gaar zijn.

Serveertip

Maak het bord op met een hoopje pasta daarnaast de groente en daarover de zalmsaus.

Eventueel kan je een beetje oregano toevoegen. En er olijfjes bij serveren.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poohoo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top