Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: astrid_e

  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2001

Ingrediënten


2 eiwitten
1 1/2 dl. rode bessensap
150 gr. suiker
lange vingers


Verder heb je nodig


Als je een Keukenmachine hebt gaat dat makkelijker dan de mixer.


Nog een ouderwets recept van mijn oma

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop in een hoge beslagkom de eiwitten met het rode bessensap met de Mixer heel erg stijf. Blijf kloppen tot de suiker geheel is opgelost.
verdeel deze bluf direc6t over de coupes of grote wijnglazen.
Garneer de bluf met de lange vingers en eventueel met een takje rode bessen.

Serveertip

Je kan de bessen ook vervangen door frambozen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astrid_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top