1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Varkenshaasje Met Rozemarijn

Varkenshaasje Met Rozemarijn

Door: carlajan

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-05-2001

Ingrediënten 4 personen


2 varkenshaasjeszoutpeper1 el. rozemarijn50 g. boter1 dl. witte wijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vlees inwrijven met zout, peper en rozemarijn. Het vlees in de hete boter in ca. 20 min. rondom bruin en gaar bakken. Vlees op warme schaal leggen. Wijn door bakvet roeren en ca. 2 min. laten inkoken. In juskom schenken.

Serveertip

Lekker met gekookte nieuwe aardappeltjes en sla.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top