1. Home
  2. Recepten
  3. Peppered ribeye-steak with brandy.

Peppered ribeye-steak with brandy.

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-05-2001

Ingrediënten 4 personen


Voor het vlees:


Verder heb je nodig


-Snijplank.
-Kwastje.
grill of bbq !!


Een lekkere hete steak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees:
-Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie en bestrooi met gekneusde peperbesjes.
Sausje:
Meng de ingemaakte peperbesjes met de zure room, de tijm en een snufje zout.

Bereidingswijze

-Steek de bbq aan of verwarm de grill voor.
-Grilleer de steaks aan beide kanten bruin en rose van binnen (ca. 2 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de steaks) -Bestrooi het vlees met wat saus en serveer het sausje erbij.

Serveertip

Lekker met bv. een frisse tomaten- of groene salade, eigengebakken frietjes, of ciabatta.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van houka002


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van houka002
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top